Waardevolle toevoeging aan het gemoedelijke Huygenskwartier

Droomt u al van wonen in De Herentuyn? Deze schitterende herontwikkeling in het Huygenskwartier in oud-Voorburg vindt plaats ter hoogte van de Vlietstraat, Raadhuisstraat en Herenstraat. De luxe appartementen, herenhuizen en stadswoningen worden zorgvuldig opgenomen in de bestaande historierijke dorpskern, met respect voor de kleinschalige schaal en maat. Met zorgvuldige detaillering worden de rondom aanwezige monumenten behouden voor de toekomst en deels geïntegreerd in de ontwikkeling. Ook wordt veel groen aan het project toegevoegd door structurele beplanting op de daken, tegen gevels en in de straten.

Luxe woningen en daktuin

De Herentuyn bestaat uit twee delen die een prachtig geheel vormen. Enerzijds heeft u straks keuze uit de luxe en ruime appartementen, herenhuizen en stadswoningen aan de ene kant van de Vlietstraat/Raadhuisstraat; anderzijds uit de prachtig gelegen appartementen aan de andere kant. Een groot deel van deze appartementen ligt met hun royale terras aan een uitnodigende daktuin met veel volwassen groen, sfeervolle inrichting en verlichting, boven de nieuw gesitueerde Hoogvliet.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van De Herentuyn? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

    De Vlietstraat en de Raadhuisstraat krijgen hierdoor een prachtig nieuwe uitstraling met rijke details, versterkt door bomen, structurele beplanting en begroeiing. In de plannen is een verdere vergroening in de Raadhuisstraat voorzien. Deze zal daardoor meer aansluiting zoeken bij het naastgelegen park Vreugd & Rust. De groene gevels in de Vlietstraat verbinden de buitenruimtes op de daktuin met het groen in de Vliet- en Raadhuisstraat. Groene afscheidingen versterken tevens de gewenste privacy tussen de individuele en collectieve buitenruimten. Het gebied wordt daarmee ontwikkeld in lijn met de oud-Voorburgse traditie waarin intimiteit en gezelligheid centraal staan.

    Altijd parkeerplek

    Als bewoner van De Herentuyn kunt u uw auto straks parkeren in de nieuwe ondergrondse garage met circa honderd plaatsen die onder de gehele ontwikkeling en de Vlietstraat heen doorloopt. U bereikt deze met de auto via de in- en uitrit aan de Raadhuisstraat, ter hoogte van de Loodgieterssteeg. Via een lift of de trap kunt u binnendoor naar uw appartement toe. Bezoekers van het Huygenskwartier of de Hoogvliet komen vanuit de parkeergarage direct in de supermarkt of in de Vlietstraat uit.